Pop Music Turkey :

REDBULL X FİGHTERS ISTANBUL EX OLDU!

REDBULL X FİGHTERS ISTANBUL  EX OLDU!


Dün kazlıçeşmeye gittik arkadaşımla redbull x fighters gösterisini izlemek için lakin redbull için bir fiyasko ile bitti
Koskoca redbull biletli gösteriyi sen bedavaya çevir insanları o alana topla sonra yok efendim rüzgar vardı yarışma yapılamıyor de!!!! ee hiç mi kimse söylemedi size sahil rüzgarlı olur,o kadar güzel yapmışsınz alanı ama rüzgar yönüne bir geçici bir rüzgar panelleri tarzı birşey yerleştirseydiniz o kadar hasas aletiniz var insaları oraya toplayıp 30dk 25 dk diye bekletmek yakıştı mı size!!!ve sonrasında 20dk lık bir gösteri ile insanların birazda olsa gazını aldınız onu yapmamış olsaydınız tam skandal olacaktı!

Peki biletki gösteri neden ücretsiz bir halk etkinliğine döndü?

Gösterinin ilk yapılacak olan alanı yedikule zindanlarıydı lakin orayı bilenler bilir bu etkinlik için yeterli alan yok haliyle alan açmak isteyince tarihe hasar verme durumuyla karşı karşıya kalan redbull orda bu etkinliği yapamadı ve hemen yanında ki kazlıçeşme'ye taşımak zorunda kaldı tabiki bunla birlikte satılan biletlerin ücretleride iade etmek zorunda kalınca ciddi birde zarar etmiş oldu!

Peki dünkü gösteri ücretli olsaydı rüzgar var iptal dediğnizde orda ki kalabalık o kadar sessiz kalırmıydı?

Redbull'a hiç yakışmayan bir etkinlik oldu umarım bir daha tekrarlanmaz sonuçta ben oraya erenköy'den geldim eminim benim gibi uzaklardan gelenlerde olmuştur lakin redbull bizim zamanımızı çalmıştır birde boş yere benzin ve yol parasıda cabası!!

Redbull'da bedava enerji içeceği dağıtması da olumsuzdan olumluya döndürmeye çabalarını boşa çıkarmıştır!Bunu kalabalığından içinden insanların serzenişlerini duyan biri olarak çok net söylebilirim!Orda pekçok kişinin söylediği gibi bende bir süre REDBUL İÇMEYEÇEĞİM!!!
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. VİZYONCU - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger