Pop Music Turkey :

The Expendables 2(Cehennem Meleklerİ 2)

The Expendables 2(Cehennem Melekleri 2 )büyük bir aksiyonla başlıyor ve en başından sizi filmin içine çekmeyi başarıyor.Patlamalar,silah sesleri,yıkılan binalarla,büyük bir gürültü koparıyorlar The Expendables nam-ı diğer Cehennem Melekleri aksiyon dozu önceki filmden daha da yükselmiş olarak seyircisiyle buluşuyor.Başrol oyuncularına gelince hangisini sayayım ki birini bile eksik sayacağım diye endişe duyuyorum. Önceki filmin kadrosu tutulmuş üzerine Jean-Claude Van Damme ve bir efsane Chuck Norris eklenmiş ve yine önceki filmde gönürlüğü çok az olan Arnold Schwarzenegger ve Bruce Willis’in rollerinde de artış olmuş.

Church'un (Bruce Willis) bir önceki görevde istediğini alamamış ve üstüne 5 miyon dolarını kaybettiğini düşündüğü için Barney Ross (Sylvester Stallone)’un kapısını tekrar çalar. Barney Ross (Sylvester Stallone)’un 2 seçeneği vardır ya hapse girecektir ya da arnavutluktaki görevi kabul edecekti.Görevi kabul eder.Bu görev Ross ve ekibi için çocuk oyuncağıdır lakin evde ki hesap çarşıya uymaz bir başka paralı asker olan Vilain(Jean-Claude Van Damme) ve ekibi tarafından kesilir basit bir hesaplaşması olması gerekirken Ross’un ekibinden Bill The Kid(Liam Hemsworth) öldürülür.The Expendables intikam ateşi ile yanmaya başlamıştır.

Yönetmen koltuğunda “Con Air” filmden hatırlayacağımız Simon West oturmakta bu da aksiyon dozunun ilk filme oranla daha yüksek tutulmasını sağlamış ki yerinde bir değişim olmuş hatırlayacğınız gibi bir önceki filmin yönetmeni Sylvester Stallone idi. Başarılı oyuncunun senaryo ekibinde kiişine bu filmde de devam etmiş.


$100,000,000 lık bütçesiyle hiçbir şeyden fedakarlık yapmadıklarını film boyunca görebiliyorsunuz.Bu yüksek maliyetli bol yıldızlı filmin gişede ki başarısı ne olacak diye merak edenler daha ilk hafta dolmadan dünya çapında şuan için ulaştığı  $48,414,144’lık gişeyi görünce ilk filmin yakaladığı başarıya gececiğine kesin gözüyle bakıyorlar.bir önceki filmin toplam gişesi dünya çapında $274,470,394 idi.

Filmde öyle yıldızlar var ki hangisini sayayım diye düşünürken biri öne çıkıyor Chuck Norris.80’li yılların başarılı aksiyon yıldızı bu filmle tekrar eski günlerine nispet yaparcasına geri dönüşü göz dolduruyor.Filmin bir sahnesinde Arnold Schwarzenegger yanında Chuck Norris’i görünce sırada ki kim Rambo mu? Diyerek filmi kendi içinde hicvediyor ve seyıircinin yüzünde bir tebbessüm oluyor.film içinde yer yer böyle eskiye göndermeler mevcut ki Chuck Norris’in bu filmde canlandırdığı karakterde Good Guys Wear Black (1978)’de emekli ordu mesunu Booker karakterine bir gönderme.

Filmin çekimlerine 2011’in son aylarında Bulgaristan’da başlandı ve 2012’nin başlarında Hong Kong ve New Orleans kentlerinde tamamlandı.

Aksiyon dolu filmleri seviyor iseniz hiç düşünmeden giderim derim hem macera dolu bir 103 dakika geçireceksiniz hemde bir zamanlar efsane olmuş yıldızların günümüz performansını da görmüş olacaksınız.

Not:The Expendables 3’un çalışmalarına başlandı





 İYİ SEYİRLER










Yönetmen: Simon West
Senaryo: Dave Callaham, Richard Wenk, Sylvester Stallone, Ken Kaufman, David Agosto
Oyuncular: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Terry Crews, Randy Couture
Müzik: Brian Tyler
Görüntü Yönetmeni: Shelly Johnson

Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. VİZYONCU - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger