Pop Music Turkey :

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk (The Hobbit: An Unexpected Journey)


Yönetmen Peter Jackson’ın  “Lord Of The Rings”(Yüzüklerin Efendisi) serisinin ardından merakla beklenen “Hobbit” filmi de 14 aralıkta vizyona girdi. Bir önceki serinin başlangıç kitabı olan “Hobbit” hikayenin nasıl başladığını yüzüğün bulunuşundan itibaren Frodo’ya verdiği parlayan elf kılıcını ve güçlü cüce yapımı zırh Mythril'ın nasıl ele geçtiğini anlatır.Bu kılıç, zırh ve tabi ki yüzükle tüm orta dünyanın kaderi değişecektir.
Başrollerinde önceki seriden hatırladığımız Ian McKellen(Gandalf) ve Martin Freeman(Bilbo) ile kadroya yeni katılan cüce prens rolünde Richard Armitage(Thorin) yer almakta.

Bilbo Baggins, Hobbit diyarında huzurlu bir yaşam sürmektedir.Ta ki 5 büyük büyücüden biri olan Gandalf gelene kadar. Gandalf cücelerin yalnız dağdaki krallığı Erebor’u yerle bir eden korkunç ejderha Smaug’dan krallığı kurtarmak için 13 cüceden oluşturduğu ekibe Bilbo Baggins’i de dahil etmesiyle beklenmedik macera dolu bir yolculuk da başlamıştır. Bu yolculuğun başlangıcı ilerde Sauron’a karşı kazanılacak büyük zaferin de ilk adımları olacaktır.

$180,000,000’lık bütçesiyle “Lord Of The Rings”(yüzüklerin efendisi) serisinin ilk 2 filminin bütçesine denk bir bütçeyle çekilen filmde kullanılan teknolojinin daha da ileriye taşındığını söyleyebiliriz.
Film açılış haftasında  $84,617,303’lık gişe ile bütçesiyle “Lord Of The Rings” (yüzüklerin efendisi) serisinin tüm filmlerinden daha iyi bir gişe yapmıştır. Bu ivmesini devam ettirmesiyle en yüksek gişeye ulaşması da hiç zor görünmüyor.

Peter Jackson bu seriyi neden önce çekmedi de sondan başa giden bir yol izledi? Herkesin beklentisini yukarıya çıkartıp film sonrası bir tatminsizlik yarattı gerçekten merak ediyorum?

Sonuç olarak orta dünyanın büyük umudu,görselliği ve tek ümidi olan Frodo ile maceraya koşan Bilbo Baggins’in hikayelerini karıştırmadan izlendiğinde seyirciyi tatmin edecek müthiş efektleriyle seyircisini sinemalarda bekliyor.

İYİ SEYİRLER

Yönetmen: Peter Jackson
Oyuncular: Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage
Tür: Fantastik, Macera
Ülke: ABD, Yeni Zelanda


Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. VİZYONCU - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger