Pop Music Turkey :

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor (Ice Age: Continental Drift)

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor (Ice Age: Continental Drift)

 Manny, Diego ve Sid'den oluşan tarih öncesinin sıradışı ailesi kıtalarin ayrılmasi sonucu  diğerlerinden ayrı kalırlar. Büyük bir buz kütlesi üzerinde uçsuz bucaksız okyanusda bin türlü afeti ölmeden atlatan, diğerlerinin olduğu kıtaya dönmek isterken korsanlar tarafından rehin alınan kahramanlarımız epik bir macera izleyenlere keyif dolu 94 dk sunuyor.

Filmin bircde izyenlere keyifli bir süprizi var. İce Age'ın başlamasını beklerken "Simpsons"ın sevimli küçük kızı Maggie'nin 4,5 dakikalık 3D kısa animasyonuyla karşılaşıyorsunuz. Benim en sevdiğim hiç söz olmadan onca şeyi başarılı bir şekilde anlatmaları oldu. Gidip siz de görün derim!

Ilk 3 maceranin büyük ilgi görmesi sonucu devam filmi büyük bir iştahla yapılan 'Buz Devri Kıtalar Ayrılıyor' bakalım gişede iyi bir iş yapacak mı?

Film boyunca ara ara verilen, hatta kıtalarin ayrılmasinin sorumlusu gösterilen tarih öncesi sincap Scrat seyircinin en çok güldüğü karakter olmaya devam ediyor. Umarım 5. film çekildiğinde daha uzun süre izleyebiliriz.

Sid'in ailesiyle de tanışacağımız Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor (Ice Age: Continental Drift)'de ailenin geri kalanının da Sid gibi komik olduğunu görüyoruz. Belki de filmde daha fazla yer almaları güzel olabilirdi!

Ben 3D filmleri pek sevdiğimi söyleyemeceğim ama konu animasyon olunca olay değişiyor. Herşeyin 3Dsi yapıldığı günümüzde 3D'nin en yakıştığı tür animasyonlar olarak öne çıkıyor. 3D filmlerde altyazı okumak ve filimi takip etmek pek zor oluyordu. Sanırım bu yüzden tüm 3D filmlerin dublajlı versiyonları da vizyonda oluyor ki bence çok yerinde olmuş. Böylece alt yazı okumamak için sinemaya gitmeyen insanları da salonlara çekmeyi başardılar.

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor (Ice Age: Continental Drift)'in  resmi sitesini de ziyaret etmenizi tavsiye ederim içinde oyunlar, bilgisayarınız için duvar kağıtları ve daha pek çok süpriz sizi bekliyor.  http://www.iceagemovie.com/

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor (Ice Age: Continental Drift)'nin seslendirmesinde Haluk Bilginer, Altan Erkekli ve Ali Poyrazoğlu öne çıkan isimler! Bu usta oyuncuların seslendirmesiye film Türk izyeyicisi için müthiş bir seyir sağlıyor.

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor (Ice Age: Continental Drift) sinemalarda izleyicisini bekliyor; eğer önceki filmleri sevdiyseniz son filme bayılacaksanız!

İYİ SEYİRLER

Yönetmen: Steve Martino, Mike Thurmeier
Senaryo: Michael Berg, Jason Fuchs
Oyuncular: Ray Romano, John Leguizamo, Aziz Ansari,
Joy Behar, Christopher Campbell, Alain Chabat, Ester Dean,
Peter Dinklage, Aubrey Graham, Jason Fricchione
Tür: Animasyon, Macera, Komedi, Aile
 Müzik: John Powell
Görüntü Yönetmeni: Renato Falcão



Editör:Elif Aykanat

Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. VİZYONCU - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger