Pop Music Turkey :

SAVAGES(VAHŞİLER)

Seks,uyuşturucu ve vahşet hepsi bu filmde o yüzden gitmeden önce bir kez daha düşünün sonra filmin başında bu nasıl film çıkalım demeyin!
Filmin girişinde seks ve vahşet yüksek dozda veriliyor devamında da bu doz biraz düşsede insanı rahatsız eden sahneler olmuyor diyemeceğim
Oliver Stone  Natural Born Killers,U TURN de olduğu gibi suç ve gerilimi son derece güzel harmanlayarak seyircisinin karşına yep yeni filmi SAVAGES ile çıkmış!

2 yakın arkadaş CHON ve BEN son derece kaliteli uyuşturucu üretimi ile başlayan dostluğu dünya çapında hatırı sayılır bir üne kavuşur bunu fark eden meksika'nın en büyük uyuşturucu karteli ortaklık teklif eder lakin teklifleri kabul edilmez!Bunu bir hakaret kabul eden ve istedikleri uyuşturucu ortaklığını sağlamak için  CHON ve BEN'in ortak sevgilisi olan O'yu kaçırırlar o andan sonra işler daha karışacaktır!

Filmin oyuncu kadrosu tam bir yıldızlar geçidi gibi John Travolta'dan Benicio Del Toro'ya ordan Salma Hayek'a kadar uzanıyor.Başrol oyuncularından Taylor Kitsch ise son zamanlarda vizyonda başarılı filmler JOHN CARTER ve BATTLESHIP'den hatırlayacaksınız bu kadar etkin bir oyuncu kadrosu başarılı bir yönetmen ve süpriz sonla birleşince ortaya seyredeğer güzel bir yapım cıkmış!Daha önce de dediğim gibi kimi yerlerinde şiddet dozu çok yüksek filmin adının VAHŞİLER olması adiyla müsenma olduğunu gösteriyor.

Filmin başından sonuna chon ben ve o'nun ortak sevgi cemberi olacaktır.birbirlerini öyle seviyorlar ve kıskanmıyorlar ki anlamak mümkün değil nasıl sen beraber olduğun adamı ya da kadını bir insan paylaşabilir anlamak mümkün değil!gerçi film içinde buna da kısaca değiniyorlar.
ELENA(Salma Hayek) ile O(Blake Lively) akşam yemeğindeki diyalogu dikkatli izlemenizi tavsiye ederım!

$45,000,000 'lık bir bütçe ile çekilen film ABD'de açılış haftasında $16,016,910 lık bir gişe yaptı.ABD de 8 temmuzda vizyona giren film şuana kadar $40,055,075 lık bir gişe yaptı!Dünyada ise $46.500,000 lık bir gişe ile yapımcılarının yüzünü güldürmeyi başardı!
Ülkemizde ki rakamlarda şöyle;toplam seyirci sayısı:33.996 kişi şimdiye kadar ki yaklaşık hasılatı da 372.271,00 TL

Bu sıcaklarda sinemaya gitmek istemem açık hava da püfür püfür boğaz esintiyle yıldızların altında izlemek istitorum dersenız  Turkcell Kuruçeşme Arenada kurulan açık hava sinemasını öneriririm perdenin büyüklüğü ve ses sistemi bir açık hava sineması için  oldukça yeterli ki benim sesle ilgili sıkıntı olacağına dair endişelerim vardı ama filmin bi yerinde kurşun sesini duyunca oturduğum koltuktan zıpladım resmen :) gerci bir sonra ki filme hiç yer kalmamış ama daha 2 film var kaçırmayın gidin keyifli bir gece geçirin!

Bu filme blogger arkadaşım Şeçil ile gittim.Gerilim filmlerini sevmediğini hatta bu yüzden haberlerı bile izlemediğini öğrenince eyvahhh dedim lakin filmi gayet zevkle severek izledi boğaz havasından olsa gerek diye düşünüyorum  :)

Buarada unutmadan eğer çok üşüyen bir insanınız yanınıza ince bir şal ya ceket almanızı öneriririm ilerleyen saatlerde boğaz oldukça serinliyor!

İYİ SEYİRLER









Yönetmen: Oliver Stone
Senaryo: Oliver Stone, Shane Salerno, Don Winslow
Oyuncular: Aaron Johnson, Taylor Kitsch, Blake Lively, Jana Banker, Candra Docherty, Patrick Fourmy, Gary Stretch, Benicio Del Toro, Diego Cataño, Shea Whigham
Tür: Suç, Dram, Gerilim
Müzik: Adam Peters
Görüntü Yönetmeni: Daniel Minde

Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. VİZYONCU - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger