Pop Music Turkey :

İyi Olan Kazansın(This Means War)

İyi Olan Kazansın(This Means War)


Bu haftanın DVDsi Başrollerinde Oscar ödüllü Reese Witherspoon, Chris Pine,Tom Hardy oynadığı kahkaha ve macera dolu "İyi olan kazansın" !

Film sıkı dost olan  iki CIA ajanının birbirlerinden habersiz aynı kıza aşık olmaları bunu fark edince bir iddiaya girmeleri sonucu gelişen bir olaylar zincirini anlatıyor!Ajanlarımız hem birbirlerinin yoluna taş koymaya çalışırken bir yandan da Lauren'i (Reese Witherspoon) tavlamaya çalışmaktadırlar bu arada bu olanlardan haberı olmayan Lauren ikisiyle çıkıp bir karar vermeye çalışmaktadır.Ajanlarımızın peşlerindeki kötü adamlarda filmin macera dozunu yukarı çekmeye çalışmaktadır.

Film ülkemizde 2 mart 2012 de vizyona girmiş 11 hafta vizyonda kalmıştır bu 11 hafta boyunca 1.078.247,77 TL haslat elde ederken ABD de 19 subat 2012 de vizyona girmiş olan filmimiz acılış haftasında $17,405,930 gişesiyle amerikada yapımcıların türkiyede sinema sahiblerinin yüzünü güldürmüş keyifli bir aile filmidir.

İyi Olan Kazansın(This Means War)'ın DVDsini tüm zincir müzik ve elektronik marketlerle internetten de bulabilirsiniz.

Ailece yada tek başınıza güzel bir 99 dakika geçirmek istiyorsanız patlamış mısırınızıda alın geçin televizyonuzun karşısına keyifle izleyin.

IMDb:6,4




İYİ SEYİRLER
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. VİZYONCU - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger