Pop Music Turkey :

Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları(Madagascar 3 :Europe's most wanted)

Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları(Madagascar 3 :Europe's most wanted)


Serinin bu 3. filminde aslan Alex,Marty, Gloria ve  Melman'ın  afrikada mahsur bırakan penguenlerin peşinden monte carlo'ya giderler lakin orda da başları beladan kurtulmaz peşlerinde fransa'nın en iyi Kelle avcısı Yüzbaşı Chantel Dubois duvarındaki koleksiyonda eksik olan tek parçayı tamamlamak için aslan Alex ve arkadaşlarının peşine düşer!Yüzbaşı Chantel Dubois 'ın fransız aksanıyla konuşması ayrı bir çekiçilik katmış.

Aslan Alex ve arkadaşları polislere yakalanmamak için bir sirke sığınırlar bu her iki taraf içinde yeni dostlukların ve batmakta sirkin başlangıcı olacaktır!Aex'in planı insansız bir sirk yapmaktır burda da hayvansız sirkle dünyayı kasıp kavuran cirque du soleil'e atıfta bulunan film bizlere insansız sirkin masalda olsa güzelliklerini sunuyor

Magaskar serisinin vazgeçilmezi ve benim en hayran olduğum  ve eminim azımsanmayacak kadar insanında hayran oldugu karakterler penguenlerdir! Kafaları sürekli plan proje ile çalışan zeki oldukları kadar da espiri anlayışlarıyla pek çok kişinin severek izlediği madaskar serisine ayrı bir renk hatta son derece koyu bir renk kattıkları kesindir bunun farkında olan yapımcılar nickelodeon'da sadece penguenlerın macerlarından oluşan bir cizgi dizi yayınlanmaktadır.

Son derece eğlenceli keyifli bir 90 dakika geçireceğiniz madagaskar avrupa'nın en çok arananları serinin içindeki en eğlenceli film olmuş.



Karnelerin alındığı şu günlerde sadece küçük izleyecileri değil yetişkinlerinde keyifle izleyebileceği aksiyon komedinin güzeş harmanlandığı bir film olmuş siz en iyisi evinize en yakın sinemada bu filme gidin 3D olarak izleyin film aynı zamanda dublajı olarakda gösterilmekte!Madagaskar 3 aynı zamanda serinin ilk 3D filmi özelliğni taşıyor!

Filmin orjinal dublajında Ben Stiller(aslan alex) ve Chris Rock(zebra marty) başı çekmekteyken ülkemizde aslan alex'i Yekte Kopan,zebra marty'i Levent Sülün seslendirmektedir ayrıca filmde fransız aksanıyla konuşan Yüzbaşı Chantel DuBois'yı son derece başarılı seslendiren Özlem Abacı'yıda tebrik ederim güzel iş çıkarmışlar.

IMDb puanı:7.0
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. VİZYONCU - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger