Pop Music Turkey :

BENİ UNUTMA(HAFTANIN DVD'Sİ)

BENİ UNUTMA(HAFTANIN DVD'Sİ)

Haftanın DVD'sinde sizler için seçtiğim film "Takva"nın ödüllü yönetmeni Özer Kızıltan'ın yönetmenliğini yaptığı "BENİ UNUTMA"
Başrollerinde "BAŞKA DİLDE AŞK" filimin başarılı ve ödüllü oyuncusu Mert Fırat ile ilk oyunculuk deneyimiyle göz dolduran Açelya Devrim Yılhan paylaşıyor.

Filmin konusuna gelince:Sinan evlilik hazırlıkları sırasında sevgilisinin annesini bahane ederek nişanını atar.Olcay ise sevgilisine yaşgününde pasta alıp eve gelip süprıiz yapmak ister ama asıl süprizi kendisi yaşar sevgilisini aldatırken yakalar.Her iki yaralı yürek bir barda karşılaşır ve o gün biraz agresif bir sohbetle tanışan Sinan ve Olcay  hayatlarını değiştirecek bir ilişkiyi başlamış olurlar.Son derece güzel bir flört döneminden sonra evlenenirler birde çocukları olur.
Herşey yolunda iken Olcay'da unutkanlıklar başlar ilk başlarda pek önemesemez ama giderek kendini ve çevresindekileride unutmaya agresifleşmeye başlamıştır o artık  "pick" hastasıdır.Öyle unutkandır ki Olcay evli olduğunu unutup eski sevgilisi Hakan'ın evine gider artık Sinan,Olcay ve Hakan  arasında zor anlar başlayacaktır.
Seven erkeğin herşeyi göze alıp göğüs gerdiğini çok net görebileceğiniz hüzünlü seyri akıcı son zamanların başarılı filmlerinden BENİ UNUTMA"yı izlemenizi tavsiye ederım.

Filmde pick hastalığınıda kamuoyuna taşımasıylada önemli bir misyon edinmiştir.

"A moment to remember" adlı kore filmiyle çok fazla benzerlikler gösterdiğinide notlarıma eklemek isterim.Artık dünya küçüldü ama birileri bunu gözden kaçırmış sanırım.Yine de bizim film dayet izlenesi ve güzel olmuş emeği geçen herkesi tebrik ederım.


Film müzikleri ünlü besteci ve piyanist Anjelika Akbar imzalı olan filmi izledikten sonra bu cd'den edinmek isteyeceksiniz.Bir filmin hayat damarlarından olan müziği Anjelika Akbar o kadar iyi yansıtmış ki dinledikçe o hüznü tekrar tekrar yaşayacaksınız!

Romantik dram filmlerini seviyorsanız mendillerinizi alın ve izleyiniz.




İYİ SEYİRLER!



Yönetmen: Özer Kızıltan 
Oyuncular: Mert Fırat, Açelya Devrim Yılhan, Tuba Ünsal, Melis Babadağ, Kenan Ece 
Senaryo: Burak Göral 
Görüntü Yönetmeni: Soykut Turan 
Müzik: Anjelika Akbar 
Tür: Romantik, Dram   Süre: 100 dk. 
Yapım: 2011, Türkiye   Dağıtım: Özen Film 
Resmi Web Sitesi:  beniunutmafilm.com 


                                 


Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. VİZYONCU - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger