Pop Music Turkey :

Escape Plan


Hollywood’un iki super starı ilk defa gerçek anlamda aynı filmde başrolde oynuyor.Expendables’da ki gibi seyircinin ağzına bal çalmaya benzemiyor. Başından sonuna kadar beraber bir mecerada yer alıyorlar bu da çok hoş bir tat veriyor doğrusu.Ben izlerken neden daha önce bu tarz senaryolarla daha çok film çevirmemişler dedim.( birçok proje teklifi götürülmüş ancak Stallone'un takvim yoğunluğu nedeniyle iptal edilmiş.)Sadece kaslarını değil zekalarını da kullanıyor olmaları çok etkileyici bir seyir ortaya koyuyor.Film 90larda ki macera filmlerinin havasını taşıyor.

Filmin konusuna gelince Dünyanın en önemli güvenlik uzmanlarından biri olan Ray Breslin, işinde son derece tanınan bir güvenlik tasarımcısıdır. Kendi tasarlayıp inşa ettiği üst düzey korumalı hapishanenin konuklarından biri ise kendisi olur. Kendi tasarladığı hapishanede şimdilerde mahkum olarak yer alan Ray, yüksek güvenlik engellerini bir bir aşarak firar etmeyi planlamaktadır. Bu yolda hapishanenin en saygı duyulan mahkumlarından olan gizemli Emil ile anlaşır. Emil'in tek derdi arkadaşlarına zarar gelmemesi, hapishane şartlarının mümkün mertebe insancıl olmasıdır. Ancak Ray'in planları bambaşkadır

Bu kadar güzel yorumlar alan filmin gişeye yansıması nasıl olmuş derseniz.Orda da gayet tatmin edici sonuçlar olduğunu söyleyebilirim. $50.000.000’lık bütçesiyle amerika ve dünya çabında $133.375.335’lık oldukça tatmin edici bir gişe yapmış durumda ki filmin hala gösterimde olduğunu düşünürsek bu gişenin artacağını öngörmek çokda zor olmasa gerek.

Evil ve 1408 den hatırlayacağımız İsveçli yönetmen Mikael Håfström bu filmde de ustalığını konuşturmuş.

Sonuç olarak Hollywood’un bu iki kült starını gidin sinemada izleyin pişman olmayacaksınız.

İYİ SEYİRLER









Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. VİZYONCU - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger